BBQ-kebab med libanesiskt bröd, smetana och grillad paprika

30 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Nötfärs
500 g
Paprikapulver
0.5 tsk
Spisskumin
2 tsk
Torkad persilja
1 msk
Vitlök
1 klyfta
Gul lök
1 st
Gurka
0.5 st
Olivolja
1 msk
Paprikor
4 st
Libanesiska tunnbröd
4 st
BBQ_Buddies Texas Honey
4 msk

GÖR SÅ HÄR

  1. Blanda färsen med alla torra kryddor och finhackad vitlök.
  2. Forma färsen till avlånga biffar på grillspett.
  3. Skala löken. Skär lök och gurka i cm-tjocka skivor.
  4. Pensla paprikorna med olivolja och lägg på grillen.
  5. Grilla samtidigt färskebaben.
  6. När paprikan är klar, lyft från grillen och skär i avlånga bitar.
  7. Lägg brödet på grillen och grilla snabbt båda sidor.
  8. Fyll bröden med kebab, grillad paprika, gurka och lök. Avsluta med Johnnys BBQ-Buddies Texas Honey.
  9. Rulla ihop bröden och servera

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.