
Burger Board – Mango Halloumi Burger
Ingredienser
4 portioner
Grillost/halloumi
8
skivor
Rub Sriracha
1
påse
Mango
1
st
Tomat, delad i bitar
1
st
Rödlök, fint hackad
1
st
Honung
1
tsk
Lime, saft & zest
1
st
Salt
1
tsk
Peppar
1
tsk
Briochebröd
4
st
Mango Habanero Mayo
1
st
Sallad
1
kruka
Potato Chips Chipotle Black Pepper
1
påse
Ketchup Jalapeño
1
st
GÖR SÅ HÄR
- Lägg halloumi i en form och blanda med hälften av rubben. Låt stå i ca 30 min.
- Skala mangon och riv den grovt på ett rivjärn.
- Blanda med tomat, rödlök, honung och lime.
- Smaka upp med salt och peppar.
- Pensla halloumi med olja och grilla på medelhög värme, ca 2 min på varje sida.
- Grilla bröden och montera burgaren med resten av toppingen och mango habanero-mayo.
- Servera burgarna med chips och jalapeño ketchup.