Burger Board – Mango Halloumi Burger

30 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Grillost/halloumi
8 skivor
Rub Sriracha
1 påse
Mango
1 st
Tomat, delad i bitar
1 st
Rödlök, fint hackad
1 st
Honung
1 tsk
Lime, saft & zest
1 st
Salt
1 tsk
Peppar
1 tsk
Briochebröd
4 st
Mango Habanero Mayo
1 st
Sallad
1 kruka
Potato Chips Chipotle Black Pepper
1 påse
Ketchup Jalapeño
1 st

GÖR SÅ HÄR

  1. Lägg halloumi i en form och blanda med hälften av rubben. Låt stå i ca 30 min.
  2. Skala mangon och riv den grovt på ett rivjärn.
  3. Blanda med tomat, rödlök, honung och lime.
  4. Smaka upp med salt och peppar.
  5. Pensla halloumi med olja och grilla på medelhög värme, ca 2 min på varje sida.
  6. Grilla bröden och montera burgaren med resten av toppingen och mango habanero-mayo.
  7. Servera burgarna med chips och jalapeño ketchup.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.