
Mixed Barbeeque Board
Rubbade lammracks, saftig fläskkarré, chorizo och pimiento de padrón.
Ingredienser
GÖR SÅ HÄR
- Marinera fläskkarrén i hälften av BBQ-såsen (Texas Honey). Låt marinera i kylen i minst 2 timmar.
- Putsa lammracksen och skär i skivor till kotletter. Massera in med rubben och låt stå i ca 1 timme.
- Tänd grillen!
- Dela spetskålen i klyftor o pensla med olivolja. Grilla över direkt värme tills den har fått fin färg. Lägg sedan på indirekt värme tills kålen har
blivit mjuk. - Grilla karrén och lammracksen på medelhög värme. Pensla karrén under tiden med resten av BBQ-såsen.
- Lammracksen behöver ca 3 min på varje sida för och karrén någon minut extra.
- Grilla chorizon tills dom har fått fin färg och är genomvarma.
- Blanda pimiento de padrón med olivolja i en bunke.
- Grilla på hög värme tills dom har fått fin färg. Krydda med flingsalt. Grilla citronerna med snittytan nedåt.
- Lägg upp spetskålen på skärbrädan.
- Strö över rostad lök, gräslök och flingsalt.
- Ringla över mayo och servera med grillad citron.
- Servera köttet med BBQ-sås