Johnny’s Skinkmacka 2.0
Om du inte gillar hettan från jalapeño mayo, byt ut mot naturell/äkta majonnäs.
Ingredienser
4 portioner
Julskinka
4
skivor
Surdegsbröd
4
skivor
Coleslaw
Grönkål
100
g
Röd lök
1
st
Äpple
1
st
Valnötter
1
dl
Johnny's Mayo Jalapeño
1.5
dl
Johnny's Skånsk Senap
2
msk
Salt
efter smak
.
Pepapr
efter smak
.
Gör så här:
- Kärna ur och skär äpplet i bitar.
- Hacka lök och valnötter och blanda allt med kålen i en skål.
- Tillsätt majonnäs och senap, smaka av med salt och peppar.
- Stek surdegsbrödet i smör alt rosta i brödrost.
Servering:
Bygg din skinkmacka med surdegsbrödet i botten följt av julskinka och på toppen coleslaw. Toppa med några extra valnötter.