Johnny’s Skinkmacka 2.0

Om du inte gillar hettan från jalapeño mayo, byt ut mot naturell/äkta majonnäs.

15 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Julskinka
4 skivor
Surdegsbröd
4 skivor

Coleslaw

Grönkål
100 g
Röd lök
1 st
Äpple
1 st
Valnötter
1 dl
Johnny's Mayo Jalapeño
1.5 dl
Johnny's Skånsk Senap
2 msk
Salt
efter smak .
Pepapr
efter smak .

Gör så här:

  1. Kärna ur och skär äpplet i bitar.
  2. Hacka lök och valnötter och blanda allt med kålen i en skål.
  3. Tillsätt majonnäs och senap, smaka av med salt och peppar.
  4. Stek surdegsbrödet i smör alt rosta i brödrost.

Servering:
Bygg din skinkmacka med surdegsbrödet i botten följt av julskinka och på toppen coleslaw. Toppa med några extra valnötter.

 

 

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.