Johnny’s Skinkmacka 2.0

Om du inte gillar hettan från jalapeño mayo, byt ut mot naturell/äkta majonnäs.

15 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Julskinka
4 skivor
Surdegsbröd
4 skivor

Coleslaw

Grönkål
100 g
Röd lök
1 st
Äpple
1 st
Valnötter
1 dl
Johnny's Mayo Jalapeño
1.5 dl
Johnny's Skånsk Senap
2 msk
Salt
efter smak .
Pepapr
efter smak .

Gör så här:

  1. Kärna ur och skär äpplet i bitar.
  2. Hacka lök och valnötter och blanda allt med kålen i en skål.
  3. Tillsätt majonnäs och senap, smaka av med salt och peppar.
  4. Stek surdegsbrödet i smör alt rosta i brödrost.

Servering:
Bygg din skinkmacka med surdegsbrödet i botten följt av julskinka och på toppen coleslaw. Toppa med några extra valnötter.

 

 

Dela recept