Burgare med halloumi, avokado och sötpotatiscrisp

40 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Högrevsfärs
200 g
Salt
2 tsk
Peppar
2 tsk
Johnny's Chipotle & svartpeppar
4 msk
Halloumi
1 st
Rapsolja
1 msk
Hamburgerbröd
4 st
Romansallad
1 kruka
Sötpotatisar stora
2 st
Potatismjöl
2 msk
Rapsolja
2 msk
Flingsalt
efter tycke .
Peppar
efter tycke .

GÖR SÅ HÄR

  1. Blanda färsen med Johnny’s senap Chipotle & svartpeppar. Forma fyra burgare.
  2. Skiva halloumi i fyra skivor, pensla med rapsolja och peppra.
  3. Grilla burgare och halloumi.
  4. Skär avokado i skivor och grilla hamburgerbröden.
  5. Lägg först burgare på brödet, ringla på Johnny’s senap Chipotle & svartpeppar och lägg därefter på halloumi, salladsblad och avokado.
  6. Servera med sötpotatiscrisp.

 

Sötpotatiscrisp

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala sötpotatis och skär till strips.
  3. Spola i kallt vatten och låt rinna av på papper.
  4. Pudra med potatismjöl och ringla över rapsolja.
  5. Salta, peppra och baka i ugn tills de fått fin färg ca 30 min.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.