Friterad kycklingburgare med kimchi

40 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Frisco hamburgerbröd
4 st
Kycklinglårfilé á ca 120 g
4 st
Panko
2 dl
Ägg
1 st
Potatismjöl
2 dl
Kimchisallad
2 dl
Gröna sojabönor
50 g
Johnny´s Dijonsenap
2 msk
Majonnäs
1 dl
Koriander
efter tycke .

GÖR SÅ HÄR:

  1. Dubbelpanera kycklingen (doppa kycklingen i potatismjöl, sen ägg och sist panko)  och fritera,  smaksätt med lite salt och peppar.
  2. Senapscreme: Blanda dijonsenap med majonnäs.
  3. Rosta bröden och fyll med ingredienserna. Toppa med Johnny’s Dijonsenap blandad med majonnäs.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.