Grillad senapsrimmad lax med gemsallad

40 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Färskpotatis
500 g
Laxfilé
600 g
SötStark Senap
4 msk
Salt
2 krm
Peppar
2 krm
Bacon
1 paket
Gemsallad
1 st
Olivolja
2 msk

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka färskpotatisen i saltat vatten. Häll av vattnet och ånga av.
  2. Salta och peppra laxen, pensla därefter med Johnny’s senap och låt stå.
  3. Pensla även baconskivorna med senapen, linda dem runt potatisarna med lite färsk rosmarin och fäst med tandpetare.
  4. Dela gemsallad längs med och droppa olivolja över.
  5. Grilla lax och potatis, avsluta med att grilla gemsalladen strax innan servering.
  6. Servera gärna med extra Johnny’s sötstarka senap.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.