
Grillade kycklingvingar och helgrillad blomkål med hasselnötter
Ingredienser
4 portioner
Hickory liquid sauce
0.5
dl
Vatten
2
l
Salt
1
msk
Kycklingvingar
800
g
Blomkål
1
st
Olivolja
1
msk
Gräslök
1
kruka
Parmesan
50
g
Hasselnötter
1
dl
Solroskärnor
0.5
dl
Mayo Mango Habanero
1
dl
GÖR SÅ HÄR
- Koka upp hickorysås med vatten och salt. Lägg i kycklingvingarna och låt ligga i 20 min. Lyft upp och låt rinna av.
- Tänd grillen. Dela blomkålen på hälften och pensla med olivolja. Grilla blomkål och kycklingvingar.
- Finhacka gräslök, hyvla parmesan och toppa kycklingvingarna och blomkålen vid servering.
- Rosta hasselnötter och solroskärnor i en torr panna
- Avsluta med hackade nötter och solrosfrön samt ringla BBQ-Buddies Mayo Mango Habanero över.