Grillade kycklingvingar och helgrillad blomkål med hasselnötter

40 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Hickory liquid sauce
0.5 dl
Vatten
2 l
Salt
1 msk
Kycklingvingar
800 g
Blomkål
1 st
Olivolja
1 msk
Gräslök
1 kruka
Parmesan
50 g
Hasselnötter
1 dl
Solroskärnor
0.5 dl
Mayo Mango Habanero
1 dl

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka upp hickorysås med vatten och salt. Lägg i kycklingvingarna och låt ligga i 20 min. Lyft upp och låt rinna av.
  2. Tänd grillen. Dela blomkålen på hälften och pensla med olivolja. Grilla blomkål och kycklingvingar.
  3. Finhacka gräslök, hyvla parmesan och toppa kycklingvingarna och blomkålen vid servering.
  4. Rosta hasselnötter och solroskärnor i en torr panna
  5. Avsluta med hackade nötter och solrosfrön samt ringla BBQ-Buddies Mayo Mango Habanero över.

Dela recept