Grillade rotfrukter i sallad med sotad lök

30 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Morötter, små
4 st
Palsternacka
2 st
Salladslök
8 st
Olivolja
2 msk
Johnny's Mango & habanero
0.5 dl
Smetana
1 dl
Romansallad
1 st
Svart sesamfrön
efter tycke .
Rostad majskorn
1 dl

GÖR SÅ HÄR

  1. Skala, om det behövs, rotfrukterna och skiva längs med.
  2. Blanda morötter, palsternackor och salladslök med olivolja och grilla mjuka.
  3. Blanda Johnny’s senap mango och habanero med smetana och plocka romansalladen till hela lösa blad.
  4. När rotfrukterna är mjuka, ta bort från grillen och rulla i svarta sesamfrön.
  5. Lägg rotfrukterna i salladsbladen och klicka dressingen över. Avsluta med krossade majskorn.

Dela recept