Johnny’s högrevsburgare

40 minuter
Svårighetsgrad: Enkel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Högrevsfärs
600 g
Bakpotatis
2 st
Palsternacka
300 g
Rapsolja
1 msk
Paprikapulver
0.5 msk
Chilipulver
1 krm
Havsalt
1 msk
Rödlök
1 st
Mozzarella
1 st
Plocksallad
1 kruka
Hamburgerbröd
4 st
BBQ-Buddies Burger Dressing
4 msk

GÖR SÅ HÄR

  1. Tänd grillen. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Forma färsen till fyra burgare utan att blanda färsen för mycket, salta och peppra.
  3. Skär potatis och palsternacka i klyftor, ringla rapsolja över. Grilla till härlig yta och lägg därefter på plåt, strö över paprikapulver, chilipulver och havssalt, tillaga i ugn tills klyftorna är mjuka.
  4. Skala och skiva rödlöken lite tjockare, skiva mozzarellan i fyra skivor.
  5. Grilla burgarna och lägg på en mozzarellaskiva.
  6. Grilla löken samt bröden.
  7. Lägg burgarna på bröd och fortsätt med lök, sallad och avsluta med att ringla över BBQ-Buddies Burger Dressing och servera potatis och palsternackorna till.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.