Johnny’s högrevsburgare
Ingredienser
4 portioner
Högrevsfärs
600
g
Bakpotatis
2
st
Palsternacka
300
g
Rapsolja
1
msk
Paprikapulver
0.5
msk
Chilipulver
1
krm
Havsalt
1
msk
Rödlök
1
st
Mozzarella
1
st
Plocksallad
1
kruka
Hamburgerbröd
4
st
BBQ-Buddies Burger Dressing
4
msk
GÖR SÅ HÄR
- Tänd grillen. Sätt ugnen på 175°C.
- Forma färsen till fyra burgare utan att blanda färsen för mycket, salta och peppra.
- Skär potatis och palsternacka i klyftor, ringla rapsolja över. Grilla till härlig yta och lägg därefter på plåt, strö över paprikapulver, chilipulver och havssalt, tillaga i ugn tills klyftorna är mjuka.
- Skala och skiva rödlöken lite tjockare, skiva mozzarellan i fyra skivor.
- Grilla burgarna och lägg på en mozzarellaskiva.
- Grilla löken samt bröden.
- Lägg burgarna på bröd och fortsätt med lök, sallad och avsluta med att ringla över BBQ-Buddies Burger Dressing och servera potatis och palsternackorna till.