Johnny’s Skinkmacka 2.0
Om du inte gillar hettan från jalapeño mayo, byt ut mot naturell/äkta majonnäs.
Ingredienser
			
			
				4 portioner
			
			
		
	
						Julskinka					
					
						
							4						
						 skivor					
				
						Surdegsbröd					
					
						
							4						
						 skivor					
				Coleslaw
						Grönkål					
					
						
							100						
						 g					
				
						Röd lök					
					
						
							1						
						 st					
				
						Äpple					
					
						
							1						
						 st					
				
						Valnötter					
					
						
							1						
						 dl					
				
						Johnny's Mayo Jalapeño					
					
						
							1.5						
						 dl					
				
						Johnny's Skånsk Senap					
					
						
							2						
						 msk					
				
						Salt					
					
						
							efter smak						
						 .					
				
						Pepapr					
					
						
							efter smak						
						 .					
				Gör så här:
- Kärna ur och skär äpplet i bitar.
 - Hacka lök och valnötter och blanda allt med kålen i en skål.
 - Tillsätt majonnäs och senap, smaka av med salt och peppar.
 - Stek surdegsbrödet i smör alt rosta i brödrost.
 
Servering:
Bygg din skinkmacka med surdegsbrödet i botten följt av julskinka och på toppen coleslaw. Toppa med några extra valnötter.