Sötpotatisburgare med avocado

40 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Potato Burger bun
4 st
Sötpotatisburgare
4 st
Sötpotatis som tillbehör
1 st
Ägg
1 st
Avokado
1 st
Johnny's Dijonsenap
2 msk
Créme fraiche
1 dl
Vårlök
1 st
Röd chili
1 st
Sallad
1 kruka

GÖR SÅ HÄR:

Vispa ihop ett ägg med lite salt, lägg burgaren i en rund stansform i stekpannan med lite olja och häll över det vispade ägget.

Senapscreme: Blanda dijonsenap med creme fraiché.

Rosta bröden, lägg på sallad och burgaren. Toppa med skivad avokado, senapscreme, tunnskivad vårlök och chili.

Servera gärna med sötpotatischips.

Dela recept